SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Amasya İl Özel İdaresinden çiftçilerimize Kiraz Fidanı desteği

Amasya İl Özel İdaresinden çiftçilerimize Kiraz Fidanı  desteği
Bu haber 06 Aralık 2022 - 11:06 'de eklendi ve 82 views kez görüntülendi.
Tarım ve Orman Bakanlığı ve Amasya Valiliği Himayesinde İl Özel İdaremizin ortaklaşa yürüttüğü İlimiz ve Ülkemiz tarımını desteklemek için hayata geçirdiğimiz projeler kapsamında 120 dekarlık alanda ekilmek üzere toplam bedeli 340 bin 998 TL olan 6200 adet kiraz fidanı %75 hibe desteği ile üreticilerimize teslim edilmişti. Amasya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 112 Acil Çağrı Merkezi arkasında bulunan yerleşkede DOKAP ve Amasya İl Özel İdaresi işbirliği ile hazırlanan “Amasya İli Kırsal Gelir Kaynaklarının Çeşitlendirilmesi Projesi” kapsamında kiraz fidanı destekleme törenine Amasya Valimiz Sayın Mustafa MASATLI ve İl Protokolü ile çiftçilerimize dağıtımı gerçekleştirildi.
Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin ACAR; ‘’Sayın Valimizin talimatları, İl Genel Meclis Başkanı ve Meclis Üyelerimizin destek ve katkılarıyla; Amasya İl Özel İdaresi 2022 bütçesinden çiftçilerimize desteklerimiz devam edecektir. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın en iyi imkânlar ile hayatlarını sürdürmeleri için elimizdeki kaynakları sonuna kadar kullanarak, köylerimize en iyi hizmeti götürmeye çalışıyoruz” dedi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA